Maaidorsers

W330/W440 compacte maaidorsers

Met een John Deere compacte maaidorser – uit de W330- of W440-serie – kunt u zelf bepalen wanneer u uw gewas wilt oogsten. U hoeft nooit meer af te wijken van uw eigen werkplanning – of in te leveren op de kwaliteit van uw gewas: U kunt meteen oogsten als uw gewas rijp is. U beslist.


W-serie

De W-serie verhoogt niet alleen uw productiviteit en efficiëntie, maar biedt ook betere kwaliteit graan en stro dankzij een groot aantal slimme details zoals een grote 660 mm dorscilinder, sectionele concave, 10 rasp bars en een snelkoppeling Booster Bar.


T-serie

De T-serie heeft het allemaal: een soepele, directe gewasstroming die behoedzamer omgaat met graan en stro en een ruime cabine die nieuwe normen zet op het gebied van comfort en gebruiksgemak.


S700-serie

Begin uw volgende oogstseizoen met een maaidorser waarmee u maximaal rendement uit uw gewassen kunt halen, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. De nieuwe S-serie verhoogt niet alleen uw productiviteit en efficiëntie, maar verbetert tevens de kwaliteit van uw graan en stro – iets waarop u in elke situatie kunt vertrouwen.