Maaier-kneuzers

Op voorzijde gemonteerde 228A

Wanneer deze wordt gebruikt in combinatie met een driepuntsaanbouw- of getrokken maaier-kneuzer, kunt u tot 6 ha per uur meer maaien. Aan de voorkant bevestigde maaier-kneuzers zijn ook zeer geschikt voor het werken in krappe ruimtes en langs heggen of hekken.


Op voorzijde gemonteerde F310R/F350R

Kies een van onze nieuwe F310R- of F350R-modellen en til uw prestaties naar een ander niveau met een maaibreedte van 3,5 m.’ Deze modellen zijn voorzien van een innovatief nieuw zweefsysteem zonder veren, dat de bodemverdichting minimaliseert.


Achter enkel 324A/328A/331

Onze maaier-kneuzers voor driepuntsaanbouw hebben een beproefd, zwaar uitgevoerd ontwerp. De 324A, 328A en 331 maaier-kneuzers beschikken over een scharnierend frame dat de bodemcontouren van uw veld volgt, voor een gelijkmatige snede en een comfortabele rit.


Getrokken: zijdelings getrokken 1365

Als betrouwbaarheid uw hoogste prioriteit is, is de klassieke John Deere zijdelings getrokken maaier-kneuzer onverslaanbaar. De maaier-kneuzers 1365 zijn sterk gebouwd en hebben een uitstekende reputatie en restwaarde.


Getrokken: zijdelings getrokken 630/635

Omdat de maaier-kneuzers uit de 600-serie zijn uitgerust met een nieuwe, agressievere rotorkneuzer met gietijzeren, vooraf gespannen vingers, verzet u meer werk. Deze maaier-kneuzers maken een zwadvorm die de droogtijd van gewassen verlaagt en ze zijn gebouwd om met een hoge snelheid te werken in zware veldomstandigheden.


Getrokken: centraal draaipunt 830/835

Dankzij het centraal aandrijving ontwerp van de maaier-kneuzers 830 en 835 kunt u op en neer maaien over een veld en maait u tot 15% meer gewas dan met een getrokken maaier-kneuzer. De gelaste constructie zorgt voor een uitstekende betrouwbaarheid, terwijl de grote, brede banden de bodemverdichting met een derde verminderen.


Dubbele, aan de achterzijde gemonteerde R870R/R950R/R990R

Voor maximale resultaten in het veld maaien de nieuwe dubbele, achter maaier-kneuzers R870R-, R950R- en R990R tot wel 9,90 m indien ze gebruikt worden met een front maaier-kneuzer. Voeg hier ons nieuwe, premium ontwerp aan toe en u zult sneller, breder en preciezer maaien bij elke werkgang.’