Welkom

We steunen allen die bijdragen aan de verzorging van alle mensen.

De COVID-19-pandemie stelt ons allemaal voor ongekende uitdagingen. We zijn toegewijd aan het beschermen van het welzijn van onze werknemers, klanten, dealers, leveranciers en de gemeenschappen waarin we leven en werken. We streven ernaar om de productie en diensten voor onze klanten zoveel mogelijk voort te zetten en bedanken degenen die werken om voedsel te produceren, essentiële diensten te onderhouden en ons veilig te houden.

Zorg goed voor jezelf en blijf gezond.


Gouden Aar

eAutoPowr transmission

  • Merk: John Deere & Joskin
  • Indiener: COBELAL NV- COFABEL (Stand 3115) & JOSKIN SA (stand 11118 /116)

Continu variabele elektro-mechanische transmissie

John Deere plaatst op de serie 8R tractoren als eerste een elektro-mechanisch aangedreven versnellingsbak : de eAutoPowr e8WD. Op deze laatste heeft John Deere de gebruikelijke hydraulisch unit van pomp en motor, die normaal zorgt voor de traploze regeling van de overbrenging, vervangen door twee elektromotoren. Dit innovatieve concept heeft een hogere efficiëntie, alsook lagere onderhoudskosten. Een in de trekker ingebouwde generator levert  voeding voor de twee elektromotoren. Deze motoren leveren voldoende vermogen om naast het aansturen van de transmissie ook nog eens 100 kW (136 pk) elektrisch vermogen ter beschikking te stellen voor externe verbruikers. De samenwerking met de firma Joskin toont aan dat dit beschikbaar vermogen voldoende is om twee van de drie assen van een mesttank aan te drijven.

John Deere eAutoPowr transmission

Intelligent LSB ride control

  • Merk: John Deere
  • Indiener: COBELAL NV – COFABEL Standnr. : 3115

Intelligente demping van de schokken op een grootpakkenpers

Grootpakpersen veroorzaken trillingen in de tractorcabine. Deze intense schommelbewegingen zijn zeer oncomfortabel voor de bestuurder. Om dit probleem op te lossen biedt John Deere een intelligent dempingssysteem aan gelinkt aan de beweging van de plunjer. Op basis van verschillende signalen waaronder deze van de versnellingssensoren van de GPS-ontvanger, wordt de variabele transmissie van de tractor aangestuurd in functie van de frequentie van de persbeweging door de plunjer. De trillingen veroorzaakt door de plunjer van de pers worden gecompenseerd door een periodieke wijziging van de rijsnelheid. Deze technologie, waarvoor geen andere specifieke apparatuur op de pers nodig is, vermindert actief de trillingen.

john_deere-intelligente-schwingungstilgung

Mestdagh – Agricole
Chaussée de Nivelles 37,
B-1461 Haut-Ittre
Tel: 02 366 23 88
info@mestdagh-agricole.be

Maak een keuze; LANDBOUW of MOTOREN EN AANDRIJVINGEN


LANDBOUW


MOTOREN EN AANDRIJVINGEN