Balenpersen

Balenpersen met variabele perskamer

TOEGEWIJD AAN VEELZIJDIGHEID

Of u nu een loonbedrijf bent met een diverse reeks klanten of dat de omvang en structuur van uw eigen bedrijf veelzijdheid eist, wij hebben de juiste balenpers gemaakt die bij u past. U kunt uw favoriet hier vinden, ongeacht of u nu stro, hooi, voordroog of kuilvoer, veel van een of een beetje van alles produceert. De G-, M- en R-balenpersen zijn de veelzijdige rondebalenpersen met perskamer die u nodig hebt.


Balenpersen met vaste kamer

GEBOUWD VOLGENS ‘STEM’ VAN HET VELD

De rondebalenpersen met vaste kamer van John Deere zijn het product van inzichten die van elke hoek van het veld zijn verzameld. Tijdens de ontwikkeling van deze machines lieten we ons leiden door de meningen en ideeën van talloze boeren, loonwerkers en dealers over het hele continent.


Grote, vierkante balenpersen

FANTASTISCHE BALEN BEGINNEN BIJ EEN FANTASTISCHE BALENPERS

Omdat u bent afhankelijk van ons. Uiteindelijk wordt uw succes door de kwaliteit van de balen die onze machines leveren, bepaald. Het moeten harde, dichte en perfect gevormde blokken van geconcentreerde energie zijn. Dat is precies wat onze grote vierkante balenpersen dag na dag, seizoen na seizoen produceren. Elke keer dat u één van onze balenpersen start, kunt u dat verwachten.


Pers-wikkel combinatie

ALLES INGEWIKKELD

Ontdek ons assortiment van pers-wikkel combinaties: de balenpers met variabele kamer, C451R/C461R, combineert de solo-balenpersen V451R en V461R met het tafeltransportsysteem van John Deere, om de ultieme wikkelpers te creëren. En de balenpers met vaste kamer, C441R, doet hetzelfde op basis van de F441R-balenpers. Alles komt in een kort en compacte omvang in een praktische en moderne stijl.