MAAIER-KNEUZERS

Geweldige maaiprestaties. Beproefde kneuzers. Legendarische robuustheid.

 Deze standaardkenmerken over de gehele lijn John Deere-maaier/kneuzers leveren de ruwvoerkwaliteit die u nodig hebt om uw kieskeurige klanten tevreden te stellen: namelijk uw koeien. We hebben verscheidene opties voor top-maaiprestaties toegevoegd. Deze maaier/kneuzers bieden vele beproefde, duurzame componenten die al gebruikt worden op andere John Deere machines, zoals het zware kneusrotorsysteem met zwenkende stalen tanden. Deze zijn aanmerkelijk sterker dan kunststoftanden, voor een positievere doorvoer en hogere rijsnelheden. De platte schijvenbalk wordt volledig ondersteund door het frame van de machine, waardoor de maaibalk minder wordt belast.
Deze maaier/kneuzers zijn niet alleen zeer productief… ze zijn ook heel wendbaar. Gecombineerd met het fantastische veersysteem zijn ze eenvoudig te bedienen op het land en u kunt er gemakkelijk mee van het ene perceel naar het andere rijden.

500 Serie getrokken maaier/kneuzers

500 Serie getrokken maaier/kneuzers
Wilt u meer productiviteit? Ervaar het …. met de John Deere 500 serie getrokken maaier/kneuzers. Met de standaard hydraulische disselinstelling is de maaier/kneuzer gemakkelijk recht achter de trekker te plaatsen, voor een transportbreedte die gelijk is aan de maaibreedte. Voor op het land zijn de 500 serie maaier/kneuzers uitgerust met kenmerken, die u het beste maaiwerk en de beste kneuzing te geven die beschikbaar zijn.

Klassieke getrokken maaier/kneuzers

Klassieke getrokken maaiers 1355 en 1365
Betrouwbaar. Eenvoudig onderhoud. Gebruiksvriendelijk. Er is een reden waarom John Deere 1355 en 1365 maaier/kneuzers klassiekers zijn. De duurzame maaibalk is opgehangen aan het robuuste frame voor topprestaties bij hogere rijsnelheden. De John Deere kneussystemen zijn toonaangevend door hun grotere doorvoer en intensieve kneuzing.

700 Serie centraal scharnierende maaier/kneuzers

700 Serie centraal scharnierende maaier/kneuzers
Verhoog de productiviteit van uw onderneming met de aanschaf van de 730 en 735 maaier/kneuzers. Met de centraal scharnierende dissel kunt u nu aan de rechter- en aan de linkerkant van de trekker maaien, waardoor heen en weer maaien gemakkelijk wordt. Uw zwaden zijn altijd evenwijdig, wat oprapen of schudden een stuk makkelijker maakt. Of voor nog efficiënter oprapen kunt u de 700 serie maaier/kneuzer uitrusten met een optionele zwadverlegger.

Frontmaaiers/ kneuzers

Frontmaaiers/ kneuzers
Frontmaaier/kneuzers zijn de perfecte machines voor het maaien van kleine of onregelmatig gevormde percelen. Door hun uitstekende wendbaarheid zijn ze gemakkelijk te bedienen en door de montage vooraan de trekker hoeft u niet over staand gewas te rijden.

Achteraanbouw maaierkneuzers

Achteraanbouw maaierkneuzers
De 381, 388 en 488 maaier-kneuzers bieden twee driepuntsmaaier/kneuzers, bevestigd aan een frame achter de trekker, in combinatie met een 131 frontaanbouwmaaier-kneuzer. De 381 geven u een totale werkbreedte van 8.1 m, terwijl De 388 en 488 geven u een totale werkbreedte van 8,8 m.

En door hydraulisch uitzwenken van de maaiers naar links of naar rechts is perfect maaiwerk in scherpe bochten gemakkelijk. Het systeem is direct aangesloten op de regelventielen van uw trekker, zodat u alles kunt bedienen zonder de cabine te verlaten.