5E 3-CILINDER

5055E 5065E 5075E
home
OVERZICHT FUNCTIES SPECIFICATIES

 

OVERZICHT

De kleine reus heeft nu een grote cabine.

Hebt u een professionele trekker nodig voor kleine of speciale klussen?

Hebt u een veestapel? Moet u kersen of amandelen oogsten? Beheert u een kleine wijngaard? De nieuwe tractor uit de 5E-serie past de technische deskundigheid van John Deere toe om te voldoen aan de wensen van kleinschalige en parttime agrariërs, specialistische gebruikers en hoveniers.

Ervaar de tractoren uit de 5E-serie

 • Prestaties – 2,9 liter 3-cilinder PowerTech M motor met turbolader en laadluchtkoeler
 • Veelzijdigheid – 9 vooruit- en 3 achteruitversnellingen, keuze uit 40 kW (55 pk), 48 kW (65 pk) of 55 kW (75 pk), met een 540 Standard & Economy-aftakas in basisuitvoering (alle modellen)
 • Hoge hefcapaciteit – tot 1,8 ton
 • Perfecte draaistraal en joystick bediening voor comfortabel werken met de voorlader
 • Ruime keuze uit werktuigen voor allerlei verschillende toepassingen
 • Attractieve standaard kenmerken – b.v. zwaailamp, achterwerklamp, een dubbel bekrachtigend hydrauliekventiel achter en volledig afdekkende spatborden.
 • Keuze tussen een versie met 2-wielaandrijving en een met 4-wielaandrijving

Als u dacht dat de John Deere producten alleen voor grote bedrijven zijn, zal het u aangenaam verrassen om te ontdekken dat we al onze technische deskundigheid in de creatie van de 5E hebben gestopt.

home

FUNCTIES

TOEPASSINGEN

POWERTECH M-MOTOR

TRANSMISSIES

HYDRAULISCH SYSTEEM

VOORLADER

BESTUURDERSTATION

 CABINE  HOOFDKENMERKEN

 

home

TOEPASSINGEN

Grote veelzijdigheid

 

Veelzijdigheid op alle gebieden

De 5E serie trekkers leveren u John Deere betrouwbaarheid en prestaties bij een groot scala van werkzaamheden, zoals:

 • Akkerbouwwerkzaamheden: ploegen, grondbewerking en zaaien
 • Onderhoud en transport voor kleinschalige veehouderij (b.v. koeien, paarden, varkens)
 • Dagelijkse werkzaamheden voor melkveebedrijven
 • Gespecialiseerd werk op fruit- en wijnteeltbedrijven
 • Allerlei werkzaamheden in particuliere tuinen, parken, op landgoederen, op hobbyboerderijen, enz.
 • Voorladerwerkzaamheden

John Deere weet dat voor gespecialiseerde werkzaamheden betrouwbare machines nodig zijn om moeilijke taken uit te voeren, zoals behendig manouevreren in kleine ruimtes. De 5E serie trekkers bieden u niet alleen deze goede wendbaarheid, maar ook een uitstekende laadcapaciteit en een geoptimaliseerde gewichtsverdeling, voor het vermogen en de stabiliteit die u nodig hebt.

home

POWERTECH M-MOTOR

In de praktijk bewezen motortechnologie

 

De nieuwe 2,9 l PowerTech M motor voldoet aan de Fase III A emissienormen

De nieuwe 2,9 l PowerTech M motor voldoet aan de Fase III A emissienormen
Alle 5E trekkers worden aangedreven door de 3 cilinder, 2,9 l PowerTech M motor, voor de bestmogelijke prestaties en brandstofefficiency.

De geïntegreerde turbolader is een uitlaatgas-aangedreven compressor, die wordt gebruikt om het motorvermogen te verhogen door verhoging van de inlaatluchttoevoer. Dus u krijgt meer vermogen van elke verbrandingscyclus – en efficiency, die voldoet aan de fase III A emissiestandaards.

Centraal op het platform geplaatste tank

Tijdens de lange dagen in het veld voorziet de 68-liter tank u van ruim voldoende brandstof om van ’s morgens vroeg tot ’s avond laat door te gaan.

De centrale plaats van de tank op het platform onder het bestuurdersplatform zorgt voor een betere gewichtsverdeling van de trekker, maar tevens is de plaats gemakkelijk toegankelijk voor bijvullen. Daarbij wordt de tank van onderen beschermd tegen beschadiging door een stalen beschermkap.

Eendelige motorkap
De eenvoud van de kantelbare eendelige motorkap zal u tevens aanspreken.

home

TRANSMISSIES

Een trekker voor alle werkzaamheden op het landbouwbedrijf

 

Betrouwbaar schakelen en remmen

Betrouwbaar schakelen en remmen
De 5E-serie biedt een solide transmissie, met 9 vooruit- en 3 achteruitversnellingen voor zowel MFWD- en 2WD-trekkers. Alle versnellingen zijn gesynchroniseerd om soepel te kunnen schakelen wanneer de trekker in beweging is. Het schakelen wordt verder geoptimaliseerd door de dubbele, droge koppeling met keramiek-metalen frictiemateriaal.

Remmen gaat ook soepel en gemakkelijk, met constant gelijkremmende, zelfnastellende, hydraulisch geactiveerde schijfremmen in oliebad.

 

Inline schakelmechanisme

Bovendien kunt u met het rechtlijnige schakelpatroon snel en efficiënt heen en weer schakelen tussen de 2de versnelling en de achteruit, de twee meest gebruikte versnellingen bij werkzaamheden waarvoor een hoge wendbaarheid nodig is, zoals voorladerwerkzaamheden. De intelligente plaatsing van de versnellingen maakt het gemakkelijk om achteruit en vooruit te schakelen, tussen met kracht naar voren en voorzichtig achteruit rijden.

home

HYDRAULISCH SYSTEEM

Robuust en nauwkeurig hydraulisch systeem

Robuuste en nauwkeurige hydraulische systemen

Alle 5E modellen zijn uitgerust met een dubbele hydrauliekpomp, die 71 l/min levert, voor uw hydraulisch bediende werktuigen en de interne hydraulische functies.

U hebt keuze uit maximaal twee, met joysticks bediende regelventielen achter, of 1 regelventiel achter, plus 2 regelventielen in het midden, die ook met joysticks worden bediend.

De instelbare daalsnelheid maakt een nauwkeurige bediening van uw werktuigen mogelijk: van de geblokkeerde positie voor transport tot variërende daalweerstandsniveaus, aan te passen aan de belasting.

home

VOORLADER

Naar voren kijken

 

Ontworpen voor wendbaarheid

Ontworpen voor wendbaarheidDe 5E serie is ontworpen om te kunnen werken met een zware voorasbelasting, wat ideaal is voor een optionele voorlader.

Andere voordelen voor voorladerwerkzaamheden zijn de kleine draaistraal van deze compacte trekker, twee extra hydrauliekpompen aan de voorkant, rechtlijnig schakelen voor snelle vooruit/achteruit bewegingen en een vrijwel ongehinderd zicht naar alle kanten.

 

Voorladerpakket

Bestel het complete voorladerpakket bij uw 5E trekker, of monteer dit achteraf. In beide gevallen kunt u kiezen uit de NSL of MSL bediening met de multifunctionele joystick.

Aanbevolen toebehoren zijn vorken, schuiven, balenpunten, grijpers en een motorkapbescherming.

home

BESTUURDERSTATION

Duidelijk en open ontwerp, comfortabel rijgedrag

 

Biedt comfort door het ontwerp

Biedt comfort door het ontwerpDe 5E is gebouwd zonder cabine, voor de hoogst mogelijke beweeglijkheid en flexibiliteit. De rolbeugel kan tijdelijk worden neergeklapt als u bijvoorbeeld door een lage schuurdeur moet rijden.

De plaatsing van de bedieningselementen is geoptimaliseerd, met uw behoeften als uitgangspunt. Kijk maar om u heen. Alles wat u nodig hebt is binnen handbereik en een slimme kleurcodering help u om het bedieningselement dat u zoekt snel te vinden:

 • Oranje = vooruit- en achteruitversnellingen en remmen
 • Geel = aftakas
 • Zwart = hydraulisch systeem

 

Ontworpen voor comfort

 

Ontworpen voor comfort

Doordat het geïsoleerde bedieningsstation in hoge mate schokken absorbeert, rijdt u trillingvrij voor zover praktisch mogelijk.

Tevens kunt u vanaf beide zijden van de trekker op de bestuurdersstoel plaatsnemen. En als u plaats hebt genomen, kan een optioneel dak u bescherming bieden tegen zon en regen.

home

CABINE

Extreem grote cabine

De TechCenter cabine is echt groot en ruim. Het beschikt over een unieke comfort zone met een ruime hoeveelheid ruimte, luxe stoffering, drie bekerhouders en meerdere opslagplaatsen voor mobiele apparaten en voedsel. De gestoffeerde bestuurdersstoel is uitgerust met armleuningen en mechanische afstelling voor gewicht en horizontale positie.

home

HOOFDKENMERKEN

De nieuwe 5E zit boordevol geweldige functies waarmee u uw prestaties en productiviteit kunt verbeteren. Klik hieronder op een functie om meer te zien!

home