Motoren & aandrijvingen

Motoren & aandrijvingen

John Deere Motoren & Aandrijving

Met wortels tientallen jaren diep in de productie van landbouwmachines is John Deere allermeest gezien als een belangrijke speler in de landbouwsector. Sommige zien het over het hoofd dat John Deere eveneens een wereldleider in machines voor de bouwsector is. John Deere biedt een volledig programma bouwmachines en onderdelen, alsmede terrein dieselmotoren, variërend van 36 tot 448 kW (49 tot 600 pk).

Motoren & AandrijvingBij John Deere, hebben we meer dan 85 jaar ervaring en expertise met motoren voor terreingebruik. Sinds 1949 hebben we meer dan 5 miljoen dieselmotoren ontworpen en gefabriceerd en hebben een netwerk van meer dan 4000 John Deere dealers opgezet die service en ondersteuning bieden. John Deere motoren worden geproduceerd in verschillende fabrieken wereldwijd: Saran (Frankrijk), Waterloo (VS), Torreon (Mexico), Pune (India), en Rosario (Argentinië). John Deere is een leider in het ontwikkelen van wereldklasse dieselmotoren en hun integratie in terrein toepassingen. John Deere motoren zijn gedistribueerd over meer dan 700 OEM’s wereldwijd voor gebruik in de bouw, marine, land- en bosbouw machines, luchtcompressoren, generator sets, irrigatie pompen, en aardgas on-road toepassingen. John Deere produceert ook aandrijflijn componenten.

Emissie oplossingen van John Deere

John Deere emissie oplossingen

We hebben diesel voor meer dan 50 jaar gebruikt, nu bevindt zich onze industrie aangedreven door iets nieuws – snel veranderende emissienormen

Meer informatie over emissieregelgeving