BALENPERSEN

Oprolpersen met vaste perskamer
F440M
F440R
Grootpakpersen
– 1424
– 1433
– 1434
Oprolpersen met variabele perskamer
– 800-Serie
– 900-Serie
Wikkelperscombinatie
– C440R

Download brochure

BALENPERSEN

John Deere optimaliseert zijn balenpersen consistent, om de klant het allerbeste te bieden. Uitstekende betrouwbaarheid, omdat wij aandacht hebben voor de kleine dingen die het grote verschil maken, zoals een uniek betrouwbaar ontwerp. Uitstekende duurzaamheid, onze gelaste chassis zijn berekend op de zware belasting van de eigen boerderij of het loonbedrijf. Uitstekende gewaskwaliteit, onze oprapers met kleine diameter zorgen voor een soepele, uniforme gewasstroom naar de kamer.


Balenpersen met variabele perskamer

BALENPERSEN MET VARIABELE PERSKAMER

Onderhuids ligt de basis voor onze robuuste flexibiliteit. Waarom? Door een groot aantal kenmerken, zoals een verhoogde capaciteit van de tandwielkast voor hogere baaldichtheden, een valklep voor het opheffen van verstoppingen en een ontwerp met een makkelijker toegang, kunt u deze persen aanpassen aan uw specifieke behoeften.


644 balenpers met vaste kamer

BALENPERSEN MET VASTE KAMER

Terwijl het gewas in de perskamer wordt verzameld, draaien dynamische aandrijfrollen deze linksom. Het gewas wordt verzameld. De kamer wordt gevuld. En extra rollen, met of zonder latten, vormen, binden en lossen een perfecte baal. Deze balenpersprocedure zal geen verrassing zijn voor ervaren gebruikers. Maar de vele voordelen die onze rondbalers met vaste perskamer zo productief maken wel.


744, premium wikkelpers

BALENPERSEN MET WIKKELSYSTEEM

Maak perfect gewikkelde balen met één trekker, één bestuurder, één balenpers en nul zorgen. Ons beproefde transporttafelsysteem brengt de balen soepel en snel van de perskamer naar het wikkelsysteem. Doordat minder tijd nodig is om stops te maken, stijgt de productiviteit.